Internationell insamling

Till jordens yttersta gräns

Screen-liggande-Internationella-insamlingen-2.jpg

1:a advent till 31 januari pågår insamlingen till vårt gemensamma internationella arbete genom Equmeniakyrkan. Vi har relationer med kyrkor och organisationer i flera delar av världen och ett aktivt arbete i omkring 30 länder. Som kyrka är vi kallade att dela evangeliet till jordens yttersta gräns. Både i ord och handling. Vi samlar in pengar för att kunna stå upp för människors rättigheter, ge barn en grundskoleutbildning och vara ett ljus i katastrofernas skugga. Vi vill nå människor i Centralasien som ännu inte har hört talas om kristen tro, vi stöttar projekt i Moldavien som arbetar förebyggande mot trafficking, vi är med och utbildar bra pastorer, ledare och lärare och mycket mer.

Equmeniakyrkan har fem riktningsmål som gäller både för det nationella som det internationella arbetet:
- Utveckla kyrka och församling
- Nå de onådda
- Förbättra människors levnadsvillkor
- Stå upp för människors rättigheter
- Utbilda bra pastorer och ledare

Läs mer om alla projekt på Equmeniakyrkans hemsida.

Ge gärna ett bidrag till arbetet. Betala via vår församling:
Swish 123 238 91 61
Bg. 284-4868

Eller direkt till Equmeniakyrkan:
Swish: 900 32 86
Bankgiro: 90 03 28-6

Märk ”Internationellt” oavsett vilket nummer du använder. Tack!

InsamlingskvallFboYouTube.jpg .
För att informera och samla in pengar till arbetet arrangerade Equmeniakyrkan en insamlingskväll måndag 14 december på sin Facebook-sida och YouTube-kanal. Sändningen går att se i efterhand. Drygt 30 000 kr samlades in under kvällen.