Kreativ lördag

Två lördagar per termin bjuder vi in till ”Kreativ lördag” – en dag då du får uppleva skaparglädje i sällskap med andra. Vi möts i Centrumgården för att skapa och inspireras av varandra. En del material (akvarell och akryl, en del tyg och symaskin) finns på plats, men ta gärna med egna idéer och eget material.

Kreativ lördag passar dig från mellanstadiet upp till vuxen - så länge som du tycker att det är roligt att skapa.

På grund av pandemin har vi inte kunnat träffats till Kreativ lördag sedan i februari. Vi hoppas och ber att pandemin ska avta så att vi snart kan mötas igen. Håll utkik i kalendern efter datum.

school-3592121_960_720-pixabay-okattanvanda.jpg