Musikskolan Taktslaget

Musikskolan Taktslaget startade hösten 2016 som ett integrationsprojekt som finansieras av Kungsörs kommun. Projektet pågick under tre terminer och fortsätter därefter som en del i Centrumkyrkan i Kungsörs ordinarie verksamhet.

Instrument som erbjöds undervisning i under de tre första terminerna var cajón och trumset. Numera erbjuds undervisning i cajón, kompa på piano (brukspiano) samt musikteori. Vill du lära dig andra instrument såsom elbas, gitarr, trumset och djembe så ger vi ingen undervisning i det ännu, men kontakta oss med önskemål, så ska vi se om det går att lösa. Skulle du och några kompisar vilja sätta ihop ett band, så finns det möjlighet för detta om det ligger i linje med församlingens inriktning. Är du intresserad av att sjunga i kör, så hör av dig då nya sångare alltid är välkomna. Du hittar kontaktuppgifterna under rubriken "kontakt".

Är du redan musiker och vill ha ett sammanhang att musicera i så kan Centrumkyrkan i Kungsör vara en plats för dig. Kontakta församlingens musiker för vidare kontakt.

Musikskolan organiseras av Centrumkyrkan i Kungsör tillsammans med equmenia och studieförbundet Bilda.

Läs mer på Musikskolans egna hemsida: http://equmeniakyrkan.se/kungsor-musik/

Cajon-i-kallaren.jpg

Våra cajóner står uppradade redo för de elever som går i Cajóngruppen i Musikskolan Takslaget