Nyfiken på...-träff

Den här våren arbetar Centrumkyrkan med temat "Till jordens yttersta gräns". Den röda tråden genom Nyfiken på...-träffarna är resor.

På grund av rådande omständigheter ställer vi in kommande Nyfiken på...-träff. Förhoppningsvis återkommer de medverkande vid ett senare tillfälle.

_______________________________________

BrittenochSorenarsjo.jpg Onsdag 5 februari kl. 14
"En bibelöversättares resa"
Britten & Sören Årsjö, språkforskare och översättare, har jobbat med Wycliffe/Folk och språk, och bott 43 år i Papua Nya Guinea.

BildLasse.png Onsdag 4 mars kl. 14
"En kyrkoledares resa"
Lasse Svensson, kyrkoledaren som arbetet med att föra samman tre samfund/kyrkor till en enda: Equmeniakyrkan

EvaWilksochLage-001.jpg Onsdag 1 april kl. 14
"En terapeuts resa"
Eva Wilks är fysioterapeut och psykoterapeut, och är bl.a. knuten till S.t Lukas stiftelsen
Lage Holmström står för det musikaliska

BG.png Onsdag 6 maj kl. 14
"En visdiktares visa"
BG Backman har gjort en resa med sina egna visor, ett slags berättande med utgångspunkt i egna upplevelser eller reflektioner

_______________________________________________________________________

Vi möts till Nyfiken på...-träff första onsdagen i månaden i en avspänd och trevlig gemenskap runt fikaborden, och möter gäster som delar olika program, berättelser, sång & musik.

Fri entré, frivillig avgift för kaffet

Bilda-banner-340x50px.jpg

Host.jpg Om du undrar vad Kristen Tro är ? Anmäl dig till Alphakurs

nyfiken.jpg