Nyfiken på...-träff

Nyfiken.jpg.jpg Onsdag 4 september kl. 14
Läsarsång, visa & skillingtryck
Bengt-Göran Backman, pastor och trubadur, fortsätter att berätta i visans tecken. Vi får bakgrunder till visor, berättelsesånger och läsarsånger.

Tallr.jpg

Onsdag 2 oktober kl. 14
Lust att skapa
Konstnärerna Barbro och Göran Tallroth delar med sig av sina tankar kring det egna skapandet.

Dino.jpg

Onsdag 6 november kl. 14
Maskrosbarnsresan
Dino Andersson berättar om en gripande livsresa, bl.a. med hjälp av några sånger, och sin vän Christian.

Brass.jpg Onsdag 4 december kl. 14
Vintage Brass
Blåsorkestern från Eskilstuna, under ledning av Ferri Dobondi, besöker oss återigen i början av adventstiden.

_______________________________________________________________________

Vi möts till Nyfiken på...-träff första onsdagen i månaden i en avspänd och trevlig gemenskap runt fikaborden, och möter gäster som delar olika program, berättelser, sång & musik.

Fri entré, frivillig avgift för kaffet

Bilda-banner-340x50px.jpg