Vitryssland

Sedan 1993 har vi ett samarbete med en liten Pingstförsamling i Kamenets som ligger i Brestskaya obl. i sydvästra hörnet av Vitryssland. Ungefär 250 kubikmeter kläder per år skickas till församlingen som i sin tur delar ut dessa i närområde, med en omkrets av ca 10 mil. Vi har också byggt upp 5 tandkliniker runt om i Vitryssland bl a på fängelse, barnhem och på sjukhus. Vi har hjälpt till att bygga en kyrka i Kamenets och vi har köpt ett hus till en familj med 8 barn som en januaridag för några år sedan blev utkastad på gatan.

Host.jpg Om du undrar vad Kristen Tro är ? Anmäl dig till Alphakurs

nyfiken.jpg

Årets tema "Till jordens yttersta gräns"

Tilljordensytterstagrans.jpg