Alpha

Nyfiken på kristen tro?

Alpha-Mark-Red1_Med-01.jpg OBS! Årets kurs är nu avslutat . Nästa kursstart början 2020

Vill Du veta mer om vad kristen tro handlar om, reflektera, kanske växa i din övertygelse, samtala och ställa frågor? Eller bara få dela gemenskap i avspända former, med mat, musik, föreläsning och samtal? Då är Alpha något för Dig! Alpha är en introduktionskurs i kristen tro där vi tar del av föreläsning, frågor och svar, samtalar och upptäcker kanske nya perspektiv.

Vilka frågor är aktuella i Alpha?
Vi möts en kväll i veckan i tio veckor och samtalar om frågor som:
- Den kristna tron - tråkig, osann, irrelevant?
- Vem är Jesus? Varför måste Jesus dö?
- Varför ska man läsa Bibeln?
- Varför ska man be? Helar Gud idag?
- Vem är den helige Ande?
- Vad ska vi ha kyrkan till?

Och fler liknande frågor…

Vi möts kring en enkel kvällsmåltid, tar del av en föreläsning, kanske sjunger något, och fikar och samtalar.

Vi möts torsdagkvällar i Centrumgården + en lördag i Sommargården, Skillinge.
Kostnad 300 kr för hela kursen; soppa & smörgås, kaffe & kaka

Är du intresserad av att vara med? Anmäl ditt intresse redan nu till pastor Bengt-Göran Backman
Mail: info@centrumkyrkankungsor.se

Arrangör: Centrumkyrkan i samarbete med studieförbundet Bilda.

Läs gärna mer i vår broschyr

Välkommen att vara med!