Secondhand

Kungsörs Återvinning & Secondhand

På grund av pandemin hade Secondhandbutiken stängt i några veckor under våren. Då passade vi på att bygga om lite vilket gjorde att prylarna fick mer plats och butiken blev luftigare.

Hallavstand.jpg .

När du besöker butiken, tänk på att hålla avstånd till varandra både i kön på väg in, under tiden som du fyndar och på väg till kassan. Om du känner dig sjuk, även bara lite sjuk, så stannar du hemma. Vi hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer så att vi kan fortsätta hålla butiken öppen.

Kanske du vill hjälpa oss så att vi kan hålla butiken öppen? Vi är i stort behov av volontärer. Många av våra volontärer som arbetar i butiken är 70+ och ska helst inte träffa så många andra människor. Du kanske kan ställa upp en dag i veckan eller en dag i månaden?
Vi behöver också volontärer till arbetsuppgifter som sker "bakom kulisserna" som tex prismärkning, framplockning av varor, städning, sortering av kläder etc.

Om du är intresserad hör av dig på telefon 0227-149 90 eller e-mail info@secondhandkungsor.se

KaS2020-05-141.jpg

KaS2020-05-143.jpg

Böckerna fick ett helt eget rum efter ombyggnaden.

KaS2020-05-18bokrum.jpg

Kom och fynda bland våra prylar och
Välkommen att sitta ner i vårt fina café.

Mer information om Kungsörs Återvinning & Secondhand hittar du på hemsidan: http://www.secondhandkungsor.se

Välkommen till Kungsörs Återvinning & Secondhand, Kungsgatan 42
Inlämning av varor Järnvägsgatan 9
måndag - torsdag kl. 8.30 - 16.00, fredag kl. 8.30-11.30
samt Centrumkyrkan innanför glasdörrarna på gårdssidan alla dagar kl. 8-18.

Bild Secondhandbutiken

Bild Secondhandbutiken Butiken är alltid välfylld med diverse varor av alla slag.
Bara att se allt är värt ett besök.
och en kaffetår med något gott till finns att köpa i caféterian.
Välkommen

DSC06563.JPG Stort utbud av kläder i alla storlekar (nästan).

Anti-Traffickingutställning

Besök Anti-traffickingutställningen - en utställning om vår tids slavhandel.
Utställningen är öppen i samband med secondhandbutikens öppettider.

DSC06567.JPG DSC06569.JPG

Kaslogga_medium.jpg

Centrumkyrkan driver sedan 1996 Kungsörs Återvinning & Secondhand i samarbete med Kungsörs kommun, Arbetsförmedlingen m.fl.. Du som vill veta mer om Secondhandbutiken, titta på hemsidan som du besöker på: http://www.secondhandkungsor.se