Sommargården

Sandviksvägen 13, Kungsör

Sommargarden2.jpg.JPG

Vår Sommargård ligger i Skillinge i utkanten av Kungsör med vacker utsikt över Mälaren.

Under terminerna träffas scouterna här, på somrarna möts vi bland annat till gudstjänst och Café-torsdag.

Kom och var med!

Café-torsdag

Välkommen till Café-torsdag! Här kan du sitta ner, njuta av utsikten över Mälaren, gott kaffe och trevligt sällskap.

Caféet är öppet varje torsdag 1 juli - 12 augusti med servering klockan 16.00-19.00. Klockan 18 bjuds vi på musikalisk underhållning. Kvällen avslutas med en kort andakt.

Kom när du kan, stanna så länge du vill.

Vi sitter utomhus och på avstånd till varandra. Det blir för trångt att samlas inomhus så ta på dig kläder efter väder för att kunna vara ute. Om du känner dig sjuk så stannar du hemma.

Välkomna!

(Fotot är från ett tidigare år. Den här sommaren sitter vi med större avstånd till varandra)

2017---bild.jpg

Musikaliska gäster under Café-torsdag:
1 juli: BG & C:o
8 juli: Greta & Cornelia
15 juli: Lage Holmström - Singalong
22 juli: Peter & Malin
29 juli: Anders & Monica
5 augusti: Anna & Sofia Quartet Band
12 augusti: Country Style

KARTA

Här kan du se vägen till Sommargården - Välkommen!