Kungsörs Baptistförsamling
Meny

Equmeniakyrkans Katastroffond

Vårt samfund Equmeniakyrkan har en katastroffond. Pengar ur fonden används när det sker katastrofen av olika slag runt om i världen som det inte går att budgetera för i förväg. Just nu samlas pengar in till stöd och hjälp för de som drabbas av kriget i Ukraina.

received_214828620824886.jpg

Bidrag från fonden har bland annat använts till

Beginning of Life och baptistförsamlingen Light to the World Church i Moldavien
Det finansiella stödet kommer bland annat gå till basala behov som matportioner och hygienartiklar och övernattningsplats, men även till logistiska behov som transportering till och från gränsen, hjälp med dokument och något så enkelt men viktigt idag som sim-kort till telefoner. Utöver det går det även till traumabehandling för både barn och vuxna, både i form av material och terapi.
Läs mer om hjälpen här

Baptistunionen i Ukraina genom European Baptist Federation (EBF)
Equmeniakyrkan bidrar med finansiellt stöd till matportioner, hygienpaket, kuddar och täcken samt värmekällor till tillflyktshusen.
Läs mer om hjälpen här

Vinterprojektet i Ukraina
De ukrainska kyrkorna fortsätter att tjäna Gud och människor med stort engagemang och mod trots svåra livsförhållanden. Genom Equmeniakyrkans samarbete med Europeiska Baptist Federationen har kyrkorna fått ett stort stöd till ”The Winter Response” -”Vinterprojektet” som går ut på att orda värme och förnödenheter till flyktingar i och omkring Ukraina.
Klicka här för att läsa mer

_____________________________________________________________________

Internationell insamling

4-7boxarjul2022.jpg Kriget i Ukraina berör oss alla djupt. Just nu samlar Equmeniakyrkan in till matboxar som via våra samarbetskyrkor når familjer i Ukraina i vinter. 4:7 boxar är en box mat till en familj på 4 personer i 7 dagar. Boxen innehåller bland annat mjöl, bönor, pasta, ris, konserver med kött och tomater och även torkade grönsaker. En låda kostar 440 kr.

Ditt bidrag till Equmeniakyrkan gör skillnad, varje gåva spelar roll. Tack för att du vill vara med! Tillsammans kan vi sprida hopp i världen!

Använda swish 900 32 86 eller bankgiro 900-3286. Märk ”internationell"

Alpha-kurs

Host.jpg Om du undrar vad Kristen Tro är? Anmäl dig till Alphakursen

KÅS

DSC08357.JPG KÅS Kungsörs "Galleria" Välkommen att fynda och samtidigt hjälpa andra

Barn & Ungdom

Ssoutvinjett.jpg

Tänd ett Ljus

Ljusbarare.jpg

Bakgrundsbilden är Lundbysjön sett från Församlingens Lägergård Lersäter utanför Kolsva